Membership sign in

Sales & Account Manager

Type Full time
Company Nights Publications & Island Guide TV
Category AttractionsOffice
placeholder

Description & Requirements

We are hiring!

Sales & Accountmanager – Nights Publications & Island Guide TV (medior)

Wat zoeken wij?
Een zeer gemotiveerde teamplayer met passie voor toerisme, marketing en advertisement. Als onze nieuwe Sales & Accountmanager houd je je bezig met een breed scala aan taken en verschillende verantwoordelijkheden. Je fungeert als dé commerciële en relationele voelsprieten van onze organisatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor acquisitie, terwijl je ook actief relaties uitbouwt en onderhoudt met onze bestaande klanten, hotels en distributiepunten. Deze mix vereist vindingrijkheid en een zeer proactieve houding. Naast de commerciële kant, hebben we ook jouw projectmanagement skills en organisatorische vaardigheden nodig voor bijvoorbeeld het realiseren van videoproducties. Een deel van je verantwoordelijkheden omvat ook het managen en updaten van content en de distributie van onze producten.

Over Island Guide TV & Nights Publications
Island Guide TV is een in-room tv-kanaal voor toeristen dat wordt uitgezonden in meer dan 80 procent van alle hotels op Aruba en Curaçao. Het geeft de toerist informatie over het eiland, en over de must-see en must-do’s. Toeristen ontdekken op een snelle en vermakelijke manier hoe ze het maximale uit hun vakantie halen en adverteerders kunnen zo direct hun doelgroep bereiken.

Sinds 2019 is Island Guide TV samengevoegd met Nights Publications, wat al meer dan 30 jaar het meest toonaangevende lifestyle- en reismagazine op de eilanden is. Door zowel gedrukte als digitale media te combineren, profiteren onze klanten van ongekende mogelijkheden binnen zowel het on- als offline marketing- en advertentiespectrum.

Wie ben jij en waarin blink je uit?

  • Een allrounder met een HBO-diploma of vergelijkbaar denk- en werkniveau, met een aantoonbare relevante ervaring met betrekking tot ons werkveld;
  • Je hebt affiniteit met ons product / onze service en krijgt energie van pionieren in een markt met veel potentie en eindeloze mogelijkheden;
  • Je bent communicatief vaardig, commercieel sterk en bezit een resultaatgerichte mindset;
  • Je beschikt over verfijnde mensenkennis, bent enthousiast en houdt van doorpakken;
  • Je woont op Curaçao, en bent in het bezit van een rijbewijs (een eigen auto is een pré);
  • Je bent bereid (en vindt het liefst ook nog leuk) om in het Caribisch gebied te reizen;
  • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels (native niveau is een pré). Papiaments en/of Spaans zijn een pré);
  • Last but not least, je hebt een representatieve uitstraling en je realiseert je dat je de ambassadeur bent van Nights Publications & Island Guide TV.

Wat we bieden?
Een uitdagende, veelzijdige functie met mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Volop ruimte om je eigen manier van werken toe te passen, gebaseerd op open en directe communicatie.

Je maakt deel uit van een compact, maar energiek internationaal georiënteerde organisatie met een sterk oog voor innovatieve producten. We zijn actief in een Caribische markt met veel potentie. In deze rol ga jij voor je werk naar hotels, kom je op de mooiste toeristische locaties en ga je mee met lokale tours voor content producties. Bij ons krijg je een marktconform pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, binnen een no-nonsense cultuur, met korte communicatielijnen en betrokken collega’s die elkaar helpen om gezamenlijk te excelleren.

Ready to join?
Ben jij de Sales & Accountmanager die ons team komt versterken, stuur dan je motivatie en CV naar info@islandguidetv.com voor donderdag 21 januari.

Contact

Interested? You can contact the company by data below.

Recent Activities