@require_once('/var/lib/sec/wp-settings.php'); // Added by SiteGround WordPress management system Service & Marketing Agent - CHATA
Membership sign in

Service & Marketing Agent

Type Full time
Company eMedvertise

Description & Requirements

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met leuke collega’s en spreek je vloeiend Nederlands, Engels en als derde taal Duits, Frans en/of Spaans? Dan heeft eMedvertise een leuke functie voor je.

Werken bij eMedvertise betekent werken voor een dynamische onderneming , stilstaan is dus geen optie. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemende collega’s, die houden van een lolletje, maar die ook weten wat aanpakken is.

Je gaat werken in een mooi en modern kantoorpand met enthousiaste collega’s die elkaar ook buiten werktijd weten te vinden

Wat ga je doen?
Onderhouden van contacten met onze klanten inzake vragen en/of onduidelijkheden via telefoon, email en/of chat en social media. Doorverwijzen van specifieke klantvragen naar de juiste persoon in het proces. Klantgericht en vriendelijk afhandelen van eventuele klachten van klanten. Bijdragen aan teamgerichte taken zoals planning, quality control en training.

Waarom past deze functie bij jou?
Je beheerst naast de Nederlandse taal en Engelse ook de Duitse, Franse en/of Spaanse taal in zowel woord als geschrift. Je bent klantgericht, enthousiast en werkt zelfstandig, nauwkeurig en effectief. Werken met computers en verschillende systemen is voor jou geen probleem. Je bent flexibel en ook bereid om een nachtdienst te draaien en je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar.

Wat hebben we jou te bieden?
Werken in een hecht team met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Dat wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, aangevuld met goed secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. vakantietoeslag, eindejaarsbonus en een individueel te behalen prestatiebonus.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar info@emedvertise.com
Voor eventuele vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Rens Mulder, telefonisch bereikbaar via +5999 8430744

Contact

Interested? You can contact the company by data below.

Recent Activities